top of page

Kursholdere under Vestlandstreffet 2018

Vi er stolte over å kunne presentere så mange dyktige og kreative kursholdere, og håper at det vil være noe som faller i smak hos nettopp deg! For det er nettopp deg vi vil ha med oss for å gjøre Vestlandstreffet 2018 til den quiltefesten vi håper at det kan bli! For å melde deg på kurs med en eller flere av våre flotte kursholdere, se under fanen "Kurs, bevertning og overnatting" i menyen over.

Mali Storli Engedal

Mali skal holde foredrag om Moderne Quilting på fredag klokken 21.00, og lørdag skal hun holde et kurs på 6 timer med samme tema.

Britta Hohne

Britta skal holde to kurs. Lørdag er det Modern Churn Dash, og søndag Moderne Forsvunnen Nine Patch. Begge kurs tar 5 timer.

Helle Løvenskiold

Helle skal holde kurs i Moderne Design på lørdag, og på søndag får vi lære om Lemoyne Star linjalen. Begge kurs tar 6 timer.

Kari Nyttingnes Grødem

Kari skal holde et kurs med maritimt tema over 6 timer på lørdag, og søndag får vi et kurs på 4 timer som heter Snømann.

Marianne Engeset Nybølet

Marianne skal holde kurs i Frihåndsquilting begge dagene. Lørdagens kurs går over 6 timer og er beregnet på nybegynnere, mens søndag er for litt øvede og varer i 4 timer.

Nina Lise Moen

Nina Lise skal holde et kurs over 6 timer på lørdag som heter Fri Familie. På søndag heter kurset Blomstereng, og varer i 4 timer.

Rannveig Hjelset

Rannveig skal holde et todagers kurs i Japansk Bretteteknikk som varer i totalt 9 timer. Lørdagen tar 6 timer, og de 3 siste timene av kurset er på søndag.

Butikker under Vestlandstreffet 2018

Under Vestlandstreffet 2018 vil det komme mange butikker som kan by på mye spennende. Vi håper at butikkene vi har valgt å invitere kan bidra til inspirasjon og quilteglede. I tillegg til butikkene nevnt under vil Jonny Raugstad være tilgjengelig for lette reparasjoner av alle typer symaskiner unntatt Janome.

Kreaktiv Kvadrat

Quilte-Smia

Meretes Quilteloft

Hundvåg Hobby

Lappelykke

Quilt & Sånt

bottom of page